مقاله اثر شرایط نگهداری بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره میوه سنجد (Elaeagnus angustifolia) در روغن سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر شرایط نگهداری بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره میوه سنجد (Elaeagnus angustifolia) در روغن سویا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر شرایط نگهداری بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره میوه سنجد (Elaeagnus angustifolia) در روغن سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شرایط نگهداری بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره میوه سنجد (Elaeagnus angustifolia) در روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر شرایط نگهداری بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره میوه سنجد (Elaeagnus angustifolia) در روغن سویا :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
پایداری اکسیداتیو روغن ها و چربی ها و فرآورده های غذایی پر چرب تحت تاثیر عوامل مختلفی مانند اکسیژن، نور، حرارت، یون های فلزی و آنزیم ها قرار می گیرد و در نهایت فساد اکسیداتیو رخ می دهد. کاربرد آنتی اکسیدان های سنتزی برای به تاخیر انداختن فساد اکسیداتیو، با وجود داشتن کارآیی بالا، به دلیل احتمال سمیت و سرطان زایی، زیر سئوال قرار گرفته است. امروزه بیشتر تحقیقات صورت گرفته در این زمینه بر استفاده از آنتی اکسیدان های جدید و بدون خطر از منابع گیاهی، حیوانی و غذایی تمرکز یافته اند. هدف از این پژوهش اثر شرایط نگهداری بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره میوه سنجد در روغن سویا بود. طبق تحقیق پیشین، ترکیبات آنتی اکسیدانی استخراج شده از میوه سنجد با استفاده از امواج فراصوت بر پایه تیمار بهینه، با هدف ارزیابی اعداد پراکسید و تیوباربیتوریک اسید در سه سطح ۲۰۰،۴۰۰، ۸۰۰PPM به فرمولاسیون روغن سویای خام افزوده گردید. سپس نتایج حاصل با نتایج آنتی اکسیدان شیمیایی BHA و BHT در دو سطح ۱۰۰PPM و ۲۰۰PPM مقایسه شدند. نتایج بدست آمده نشان داد، عصاره متانولی توانایی جلوگیری از تولید محصولات اولیه و ثانویه در روغن سویای خام را در سطح غلظت ۴۰۰PPM و ۸۰۰PPM داشت که بیشتر از آنتی اکسیدان های سنتزی BHA و BHT بود. بنابراین عصاره متانولی سنجد منبع خوبی از آنتی اکسیدان طبیعی جهت جلوگیری از به تاخیر انداختن واکنش های اکسیداسیون و تشکیل محصولات اولیه و ثانویه حاصل از اکسیداسیون طی فرآیند ذخیره سازی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.