مقاله اثر کاربرد آرد لوبیای رانر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کاربرد آرد لوبیای رانر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کاربرد آرد لوبیای رانر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد آرد لوبیای رانر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کاربرد آرد لوبیای رانر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
اسنک ها به بخشی از غذاهای متداول مردم جهان تبدیل شده است آرد حبوبات باعث تاثیرات مثبت بر سطح پروتئین فیبر غذایی می شود و میتوان از آن اسنک نشاسته ای خوبی به دست آورد. دستیابی شرایط بهینه فرایند اکستروژن با هدف تولید اسنک حجیم با ویژگی های مطلوب جذب آب، جذب روغن و حلالیت بالا که بدین منظور پس از تهیه آرد لوبیای رانر به کمک طرح آماری مرکب مرکزی چرخش پذیر ، تاثیر متغیرهای فرایند اکستروژن به ترتیب شامل میزان رطوبت خوراک (۶۶-۶۱ درصد) و سطوح افزودن آرد لوبیای رانر (۰۱-۶۱ درصد) به مخلوط پایه حاوی ذرت در اکسترودر با سرعت چرخش هلیس (۶۶۷/۵rpm) ، دمای پخت مرحله سوم (۶۴۱ درجه سانتیگراد) بر ویژگی عملکردی اسنک حجیم شامل درصد جذب آب، جذب روغن و حلالیت بررسی شد. نتایج پژوهش حاضر نشان داد متغیرهای مستقل پژوهش تاثیر معنی داری روی جذب آب و رطوبت محصول خروجی از اکسترودر دارد(۱/۱۵<p). افزایش رطوبت و غلظت به طور جداگانه تاثیر قابل توجهی روی جذب آب و رطوبت دارد. به علاوه حلالیت آب و جذب روغن مستقل از متغیرهای رطوبت و غلظت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.