مقاله اثر کاربرد آرد لوبیای رانر بر خواص رنگی، انبساط شوندگی و چگالی اسنک اکسترود شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کاربرد آرد لوبیای رانر بر خواص رنگی، انبساط شوندگی و چگالی اسنک اکسترود شده دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کاربرد آرد لوبیای رانر بر خواص رنگی، انبساط شوندگی و چگالی اسنک اکسترود شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد آرد لوبیای رانر بر خواص رنگی، انبساط شوندگی و چگالی اسنک اکسترود شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کاربرد آرد لوبیای رانر بر خواص رنگی، انبساط شوندگی و چگالی اسنک اکسترود شده :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
میزان حجیم شدن فراورده بویژه اسنک (میان وعده) حجیم نقش ویژه ای بر میزان پذیرش مصرف کننده دارد از این رو هدف اصلی پژوهش تولید اسنک حجیم بر پایه آرد حبوبات با رویکرد ارتقای ارزش غذایی دارا بودن ویژگی مطلوب رنگ، چگالیف انبساط شوندگی و حفظ قیمت نهایی اسنک حجیم بود. ابتدا نمونه های حاوی آرد لوبیای رانز در دامنه غلظتی ۳۳-۱۳% و رطوبت ۱۶-۱۳% تهیه و برای آزمایش های بعدی داخل اکسترودر دوماردونه با سرعت چرخش ۱۶۷/۵rpm و آب سیرکولاسیون با دمای ۱۴۳ درجه سانتی گراد فرایند شد. در ادامه از متدولوژی رویه پاسخ برای بررسی اثر رطوبت و غلظت روی خواص فیزیکی مختلف شامل رنگ ، چگالی و انبساط شوندگی و بهیه سازی فرایند استفاده شد. نتایج پژوهش حاضر نشان داد متغیرهای مستقل پژوهش تاثیر معناداری روی خواص رنگی محصول خروجی از اکسترودر دارد (۳/۳۵<p). افزایش رطوبت و غلظت به طور جداگانه تاثیر قابل توجهی روی L، a، b دارد .این در حالی است که اثر متقابل رطوبت و غلظت سبب بهبود معنی دار خواص رنگی شده است به علاوه نرخ انباسط شوندکی ، چگالی ، مستقل از متغیرهای رطوبت و غلظت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.