مقاله اثر کاهش کلرید سدیم بر ویژگیهای بافتی محصول خیارشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کاهش کلرید سدیم بر ویژگیهای بافتی محصول خیارشور دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کاهش کلرید سدیم بر ویژگیهای بافتی محصول خیارشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاهش کلرید سدیم بر ویژگیهای بافتی محصول خیارشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کاهش کلرید سدیم بر ویژگیهای بافتی محصول خیارشور :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف از این مطالعه، کاهش میزان نمک (کلرید سدیم)در تولید محصول خیارشور و بررسی اثرات کلریدپتاسیم به عنوان جایگزین آن بر ویژگیهای بافتی محصول خیارشور بود. پنج تیمار مختلف برای تهیه نمونه های خیارشور به کار گرفته شد. در تیمار A و B به عنوان نمونه های شاهد، به ترتیب از کلریدسدیم و کلریدپتاسیم به تنهایی (۱۰۰%) استفاده شد. در تیمار C، از مخلوط ۵۰% کلریدسدیم و ۵۰% کلریدپتاسیم، در تیمار D، از مخلوط ۷۵% کلریدسدیم و ۲۵% کلریدپتاسیم و در تیمار E، از مخلوط ۲۵% کلریدسدیم و ۷۵% کلریدپتاسیم استفاده شد. ترکیب ۵۰% کلریدسدیم و ۵۰% کلریدپتاسیم، بافتی تقریبا شبیه به نمونه شاهد (۱۰۰% کلرید سدیم) ایجاد کرد و تلخی ناچیزی در محصول به جا گذاشت که میتوان با استفاده از سبزیجات معطر و اسید، طعم تلخ ایجادی را پوشش داد و محصولی قابل قبول از نظر مصرف کنندگان تولید کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.