مقاله ارائه راهکاری نوین در ارزیابی پارامترها کیفیت در ایمنی صنایع غذایی با بکارگیری تکنیک های داده کاوی (مورد مطالعه : پیش بینی پارامترهای غذایی تعدادی از دانشجویان مراکز آموزش عالی مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارائه راهکاری نوین در ارزیابی پارامترها کیفیت در ایمنی صنایع غذایی با بکارگیری تکنیک های داده کاوی (مورد مطالعه : پیش بینی پارامترهای غذایی تعدادی از دانشجویان مراکز آموزش عالی مازندران) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه راهکاری نوین در ارزیابی پارامترها کیفیت در ایمنی صنایع غذایی با بکارگیری تکنیک های داده کاوی (مورد مطالعه : پیش بینی پارامترهای غذایی تعدادی از دانشجویان مراکز آموزش عالی مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه راهکاری نوین در ارزیابی پارامترها کیفیت در ایمنی صنایع غذایی با بکارگیری تکنیک های داده کاوی (مورد مطالعه : پیش بینی پارامترهای غذایی تعدادی از دانشجویان مراکز آموزش عالی مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه راهکاری نوین در ارزیابی پارامترها کیفیت در ایمنی صنایع غذایی با بکارگیری تکنیک های داده کاوی (مورد مطالعه : پیش بینی پارامترهای غذایی تعدادی از دانشجویان مراکز آموزش عالی مازندران) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
یکی از چالشهای جدی در مدیریت صنایع غذایی ، عدم توجه به پارامتر های کیفیت غذایی است که علاوه بر تأثیر بر سلامت جسمی، تبعات اجتماعی و روانی نیز به همراه دارد ، از اینرو پایش پارامترهای غذایی و مقابله با ناامنی غذایی در جامعه لازم و ضروری به نظر می رسد . مطالعه حاضر با هدف بررسی عوامل موثر بر پارامترهای غذایی دانشگاهها پیش بینی وضعیت کیفیت ساختار غذایی دانشجویان در آینده به منظور شناسایی عواملی که دچار افت امنیت غذایی شده و ادامه تحصیل آنها با مشکل روبروخواهد شد ، می پردازد . در این تحقیق با استفاده از تکنیکهای داده کاوی وضعیت غذایی دانشجویان مورد بررسی قرار گرفته است . برای ساخت مدل نوین مورد نظر از تکنیک های مختلفی نظیر شبکه های عصبی، رگرسیون لجستیک و SVM استفاده گردیده است. عملکرد هر یک از مدلها، مورد بررسی قرار گرفته و نتایج بدست آمده با یکدیگر مقایسه گردیده اند. اعتبار سنجی انجام شده بر روی مدلها اثبات می کند که نتایج بدست آمده دقیق و قابل اعتماد بوده اند . با بکارگیری مدل بدست آمده ، مدیرانغذایی می توانند مشاوره های لازم را برای پیشگیری از رسیدن دانشجویان به وضعیت نا امن غذایی بکار گیرند. همچنین این مدلها می توانند به عنوان یک ابزار پشتیبان تصمیم گیری در سیستم های مدیریتی صنایع غذایی مورد بهره برداری قرار گرفته و نقش مهمی را در ارتقاء سطح امنیت غذایی داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.