مقاله ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از دانه اسپند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از دانه اسپند دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از دانه اسپند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از دانه اسپند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از دانه اسپند :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
پگانوم هارمالا (گیاه اسپند) یک گیاه بومی مناطق خشک مدیترانه شرقی تا شمال هند می باشد. در تحقیقات آزمایشگاهی از عصاره اسپند، جهت از بین بردن میکروب ها استفاده شده و در طب سنتی مصارف دارویی داشته است. در این پژوهش ویژگی های آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فنولی کل استخراج شده از اسپند با استفاده حلالهای آب، اتانول و اتانول- آب مورد ارزیابی قرار گرفت. بالاترین میزان ترکیبات فنولی از عصاره آبی، اتانول-آب و سپس از اتانول حاصل شد. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ها با آزمون های به دام اندازی رادیکال های آزاد DPPH و – caroten بررسی شده و با آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ مقایسه گردید. عصاره های آبی و اتانول-آب بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی را در تمام آزمون های انجام شده نشان دادند. نتایج نشان داد که دانه اسپند با داشتن فعالیت آنتی اکسیدانی قابل توجه، منبعی غنی از ترکیبات آنتی اکسیدانی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.