مقاله استخراج گلوکز ازآب برنج با استفاده از فرآیند هیدرولیز آنزیمی توسط قارچ آسپرژیلوس نایجر در سیستم ناپیوسته تخمیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج گلوکز ازآب برنج با استفاده از فرآیند هیدرولیز آنزیمی توسط قارچ آسپرژیلوس نایجر در سیستم ناپیوسته تخمیر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج گلوکز ازآب برنج با استفاده از فرآیند هیدرولیز آنزیمی توسط قارچ آسپرژیلوس نایجر در سیستم ناپیوسته تخمیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج گلوکز ازآب برنج با استفاده از فرآیند هیدرولیز آنزیمی توسط قارچ آسپرژیلوس نایجر در سیستم ناپیوسته تخمیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج گلوکز ازآب برنج با استفاده از فرآیند هیدرولیز آنزیمی توسط قارچ آسپرژیلوس نایجر در سیستم ناپیوسته تخمیر :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این مطالعه، فرآیند هیدرولیز آنزیمی نشاسته به منظور تولید گلوکز توسط قارچ آسپرژیلوس نایجر انجام گرفته است. امروزه استفاده از فرآیندهای آنزیمی جهت تولید گلوکز از مواد مختلف به عنوان یک منبع کربنی مناسب جهت تولید محصولاتی همچون اتانول و پلاستیک های زیست تخریب پذیر توجه زیادی را در سراسر جهان بخود جلب کرده است . بنابراین در این مطالعه با توجه به اهمیت تولید گلوکز در صنایع مختلف به بررسی تولید آن از پساب برنج با استفاده از فرآیند هیدرولیز انزیمی توسط قارچآسپرژیلوس نایجر پرداخته شد. به همین جهت به منظور بهینه سازی میزان گلوکز تولیدی توسط قارچ آسپیژیلوس نایجر به مطالعه تاثیر اثر ، pH های مختلف (۴/۵، ۵ و ۵/۵) ودماهای (۳۵، ۳۰، ۲۵ و ۴۰) در پساب برنج تهیه شده با غلظت اولیه نشاسته برابر با ۴۰ گرم بر لیتر پرداخته شد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که به ترتیب pH برابر ۵ ودمای ۳۵ بیشترین تاثیر رابر وری میزان گلوکز تولیدی توسط قارچ آسپرژیلوس نایجر به میزان ۱۸/۱۷ و ۲۸/۰۶g/l دارند . همچنین نتایج این تحقیق نشان دادکه پساب برنج می تواند به عنوان یک سوبسترای مناسب جهت تولید گلوکز به عنوان یک منبع کربنی برای سایر مصارف مختلف همچون نولید اتانول توسط این قارچ با استفاده فرایند هیدرولیز آنزیمی و تخمیر جداگانه قرار گیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.