مقاله بهبود زنده مانی و سازگار کردن گیاهچه های در شیشه گل حنا (Impatiens hawkerii Bull.) با استفاده از قارچ مایکوریزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود زنده مانی و سازگار کردن گیاهچه های در شیشه گل حنا (Impatiens hawkerii Bull.) با استفاده از قارچ مایکوریزا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود زنده مانی و سازگار کردن گیاهچه های در شیشه گل حنا (Impatiens hawkerii Bull.) با استفاده از قارچ مایکوریزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود زنده مانی و سازگار کردن گیاهچه های در شیشه گل حنا (Impatiens hawkerii Bull.) با استفاده از قارچ مایکوریزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود زنده مانی و سازگار کردن گیاهچه های در شیشه گل حنا (Impatiens hawkerii Bull.) با استفاده از قارچ مایکوریزا :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
ریزافزایی یک تکنیک سریع برای تکثیر گیاهان در مقیاس زیاد و گزینش آنها است. باززایی گیاهان به نوع و غلظت فیتوهورمون های به کار رفته در محیط کشت بستگی دارد. علاوه بر باززایی، یک ریزافزایی موفق نیاز به درصد بالایی از زنده مانی و سازگاری گیاهان درون شیشه به شرایط محیط بیرون دارد. در این تحقیق گیاهچه های در شیشه گل حنا (Impatiens hawkerii Bull.) در غلظت های مختلف ۰/۰۵ و ۰/۱ میکرومولار نفتالین استیک اسید و ۲/۲، ۴/۴ و ۸/۸ میکرومولار در لیتر بنزیل آمینوپورین و ۵۰ میلی گرم در لیتر سفاتوکسیم پرآوری شدند. نتایج نشان دادند که غلظت ۰/۰۵ میکرومولار نفتالین استیک اسید و ۸/۸ میکرومولار در لیتر بنزیل آمینوپورین برای پرآوری و افزایش طول شاخساره مناسب است. به منظور سازگار کردن گیاهچه های در شیشه حنا، بسترهای کاشت مختلف (با مقادیر مساوی) استفاده شدند: پیت ماس (T0) ، پیت ماس-پرلیت (T1) ، پیت ماس-پرلیت-خاک لومی (T2) پیت ماس-پرلیت-خاک لومی-قارچ میکوریزا (T3) . ویژگیهای اندازه گیری شده شامل طول ساقه، قطر ساقه، تعداد برگ، تعداد شاخساره، کلروفیل و مقدار نیتروژن بودند. نتایج نشان دادند که بیشترین زنده مانی در بستر پرلیت -پیت ماس -خاک لومی-قارچ میکوریزا (T3) با ۱۰۰ % و کمترین زنده مانی در بستر پیت ماس (T0) با ۲/۵% بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.