مقاله استفاد از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکلی از شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
22 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاد از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکلی از شیر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاد از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکلی از شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاد از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکلی از شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاد از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکلی از شیر :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
امروزه از تلاش های مهم محققان، دسترسی به روش های نوین غیر حرارتی با هدف تولید مواد غذایی دارای حداقل بار پاتوژنی است. از این رو بهینه سازی استفاده گازهای یونیزه پلاسمای سرد فشار اتمسفری به عنوان یکی از فناوری های نوین غیر حرارتی برای سترون سازی و فرآوری مواد غذایی بخصوص محصولات لبنی مورد توجه می باشد. شیر به واسطه ارزش غذایی بالا بستر مناسبی برای تندش بسیاری از باکتری های بیماریزا است. در این تحقیق پلاسمای سرد فشار اتمسفری به روش تحلیه سد دی الکتریک تولید شده و اثر آن در مدت زمان های مختلف بر غیر فعال سازی باکتری اشرشیاکلی تلقیح شده به شیر استریلیزه و همچنین مقدار pH شیر بررسی گردید. نتایج نشان داد با افزایش مدت زمان تابش پلاسما، میزان غیر فعال سازی باکتری افزایش می یابد به طوریکه در شارش ۹ دقیقه کاهش معنی داری در میزان باکتری شیر دیده شد. این میزان معادل ۷/۲۶ لگاریتم کاهش در تعداد باکتری ها یعنی از بین رفتن کامل باکتری های تلقیح شده شیر است. از سوی دیگر با افزایش مدت زمان تابش پلاسما ، مقدار pH شیر نیز کاهش می یابد که این میزان در نمونه های تیمار شده به طور معنی داری نسبت به نمونه های شاهد کمتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.