مقاله استفاده از تکنیک میکروامولسیون برای تولید نانو کپسول های اسانس روغنی زیره سبز با استفاده از سورفاکتانت یونی سدیم بیس سولفوسوکسینات (یونی AOT)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از تکنیک میکروامولسیون برای تولید نانو کپسول های اسانس روغنی زیره سبز با استفاده از سورفاکتانت یونی سدیم بیس سولفوسوکسینات (یونی AOT) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از تکنیک میکروامولسیون برای تولید نانو کپسول های اسانس روغنی زیره سبز با استفاده از سورفاکتانت یونی سدیم بیس سولفوسوکسینات (یونی AOT)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از تکنیک میکروامولسیون برای تولید نانو کپسول های اسانس روغنی زیره سبز با استفاده از سورفاکتانت یونی سدیم بیس سولفوسوکسینات (یونی AOT)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از تکنیک میکروامولسیون برای تولید نانو کپسول های اسانس روغنی زیره سبز با استفاده از سورفاکتانت یونی سدیم بیس سولفوسوکسینات (یونی AOT) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
میکرو امولسیون محلول همگن تک فاز ، شفاف و پایدار از لحاظ ترمودینامیکی است که حداقل از ۳ جزء فاز آبی ، فاز آلی (روغنی) و ماده فعالی سطحی تشکیل شده است اما جزء دیگری معمولا یک الکل کوتاه زنجیر به عنوان کمک فعال سطحی باید در محلول حضور داشته باشد زیره سبز با اسم علمی Cominum cyminum از خانواده چتریان و دارای خواص دارویی بسیاری بوده و دارای اثر ضد میکروبی بالایی است در این مطالعه امکان تشکیل سیستم های میکروامولسیونی و انکپسولاسیون اسانس زیره سبز به عنوان فاز روغنی، سدیم بیس سولفوسوکسینات AOT به عنوان فاز سورفاکتانتی و پروپیونیک اسید و استیک اسید و پروپانول به عنوان کوسورفاکتانت و آب، آب با pH=4 به عنوان فاز آبی، با نسبت های مختلف بررسی گردید. نتایج آزمایش های امکان تشکیل میکروامولسیون را با استفاده از نسبت ۱:۱ و ۱:۱ از AOT و پروپیونیک اسید و نسبت ۱:۱ از AOT و استیک اسید و ترکیب درصدهای مختلف از پروپانول ، پروپیونیک اسید و AOT و آب با pH=4 به عنوان فاز آبی نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.