مقاله بررسی و تحلیل ماهیت صکوک استصناع به منظور تعیین ویژگیهای پروژه های دارای قابلیت تامین مالی بوسیله این اوراق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و تحلیل ماهیت صکوک استصناع به منظور تعیین ویژگیهای پروژه های دارای قابلیت تامین مالی بوسیله این اوراق دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و تحلیل ماهیت صکوک استصناع به منظور تعیین ویژگیهای پروژه های دارای قابلیت تامین مالی بوسیله این اوراق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تحلیل ماهیت صکوک استصناع به منظور تعیین ویژگیهای پروژه های دارای قابلیت تامین مالی بوسیله این اوراق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و تحلیل ماهیت صکوک استصناع به منظور تعیین ویژگیهای پروژه های دارای قابلیت تامین مالی بوسیله این اوراق :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
اوراق بهاداری که بر مبنای عقود اسلامی طراحی میشوند را صکوک می نامند. اوراق صکوک در جریان تبدیل به اوراق بهادار کردن داراییها شکل گرفته اند ، در نتیجه در طبقه بندی اوراق بهادار با پشتوانه دارایی قرار می گیرند. صکوک استصناع اوراق بهاداری است که بر اساس قرار داد ساخت منتشر می شود و هدف اصلی آن تجهیز منابع مالی برای تولید محصولی است که سفارش ساخت آن داده شده است. انواع پروژه هایی که در یک سازمان بکار گرفته می شوند می توانند با توجه به ویژگیهای مختلف طبقه بندی گردند. این طبقه بندی را می توان در زمینه های خروجی پروژه ، اندازه پروژه ،درجه ریسک ، سود آوری ، گردش نقدینگی و نوع تعریف پروژه انجام داد. به عنوان مثال در طبقه بندی پروژه ها بر اساس خروجی می توان سه دسته شامل پروژه های محصول ، پروژه های خدماتی و پروژه های اصلاح مداوم را ذکر کرد. با همه جذابیت ها و منافع صکوک استصناع هنوز تحقیق جامع و کاملی در زمینه ویژگیهای پروژه های دارای قابلیت تامین مالی توسط این اوراق انجام نگردیده است. در این تحقیق با تحلیل محتوای فقهی ، حقوقی وفرآیندهای صکوک استصناع این ویژگیها استخراج و تعیین گردیدند. از نتایج تحقیق می توان بیان نمود که در دسته بندی بر مبنای خروجی، فقطپروژه های با خروجی محصول می توانند توسط اوراق سفارش ساخت تامین مالی شوند. و همچنین در دسته بندی بر مبنای سود آوری ، صکوک استصناع می تواند برای تامین مالی پروژه های فاقد سود و یا زیانده بر خلاف بسیاری از اوراق نیز بکار رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.