مقاله استفاده از هیدروکلوئید حاصل از صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان منبع جدید برای تهیه فیلم خوراکی به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از هیدروکلوئید حاصل از صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان منبع جدید برای تهیه فیلم خوراکی به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از هیدروکلوئید حاصل از صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان منبع جدید برای تهیه فیلم خوراکی به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از هیدروکلوئید حاصل از صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان منبع جدید برای تهیه فیلم خوراکی به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از هیدروکلوئید حاصل از صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان منبع جدید برای تهیه فیلم خوراکی به منظور افزایش ایمنی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در طی سال های اخیر تمایل به استفاده از بیوپلیمرهای زیست تخریب پذیر در تولید مواد بسته بندی بسیار مورد توجه قرار گرفته است فیلم های خوراکی به لایه نازکی از مواد خوراکی اطلاق می شود که به عنوان پوشش روی ماده غذایی استفاده می شود علاوه بر این فیلم های خوراکی می توانند حاوی آنتی اکسیدان و مواد ضد میکروبی باشند و این در حالی است که بسته بندی های مرسوم قادر به رقابت در این زمینه با فیلم های خوراکی نمی باشند. فیلم های خوراکی به واسطه جلوگیری از نفوذ رطوبت ، اکسیژن، دی اکسید کربن، عطر و چربی ها به منظور افزایش ماندگاری مواد غذایی و حفظ کیفیت آنها مورد استفاده قرار می گیرند. هدف از این مطالعه معرفی یک منبع جدید برای تهیه فیلم خوراکی و ارزیابی نفوذپذیری فیلم نسبت به بخار آب و اکسیژن و همچنین ارزیابی خواص الکترومغناطیس آن می باشد. در این پژوهش فیلم خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بدست آمده از صمغ دانه ، قدومه شیرازی تهیه گردید. کلیه فیلم ها با گلیسرول به عنوان پلاستی سایزر در چهار غلظت نرم شدند. کلیه خواص مربوط به فیلم ها به روش استاندارد ملی آمریکا اندازه گیری شد. در فیلم های حاصل از صمغ دانه قدومه شیرازی با افزودن گلیسرول میزان نفوذپذیری به بخار آب و اکسیژن افزایش معنی داری پیدا کرد. با افزایش درصد گلیسرول شفافیت فیلم نیز افزایش پیدا کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.