مقاله اسیدهای چرب روغن زیتون با تأکید بر اسید اولئیک: اثرات سلامتبخش و اثر فرایندهای نوین بر آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اسیدهای چرب روغن زیتون با تأکید بر اسید اولئیک: اثرات سلامتبخش و اثر فرایندهای نوین بر آنها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اسیدهای چرب روغن زیتون با تأکید بر اسید اولئیک: اثرات سلامتبخش و اثر فرایندهای نوین بر آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اسیدهای چرب روغن زیتون با تأکید بر اسید اولئیک: اثرات سلامتبخش و اثر فرایندهای نوین بر آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اسیدهای چرب روغن زیتون با تأکید بر اسید اولئیک: اثرات سلامتبخش و اثر فرایندهای نوین بر آنها :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ارزش تغذیه ای و خصوصیات حسی منحصر به فرد روغن زیتون موجب افزایش مصرف آن در سالهای اخیر شده است. بسیاری از خصوصیات تغذیه ای این روغن در ارتباط با ترکیب اسید چربی آن و به ویژه مقادیر بالای اولئیک اسید میباشد. بنابراین در این مطالعه سعی شده است بخشی از خواص تغذیهای روغن زیتون که به اولئیک اسید بالای آن نسبت داده شده اند بپردازیم. در ادامه تأثیرات برخی فرایندهای نوین بر ترکیب اسید چرب روغن زیتون و با تأکید بر اولئیک اسید بیان شده است. در این پژوهش ،پروفایل اسیدهای چرب روغن زیتون بکر تهیه شده از شهرستان رودبار تعیین شد. دو اسید چرب مهم یعنی اسید اولئیک و لینولئیک به ترتیب ۶۵/۲۷% و ۱۰/۷۷% و میزان شاخصهای MUFA ، SFA و PUFA در روغن زیتون مورد آزمایش به ترتیب ۱۹/۳۱، ۶۵/۷۳، و ۱۱/۳۹ درصد بود. نتایج نشان داد که اسیدهای چرب موجود در روغن زیتون بکر مورد آزمایش با استانداردهای انجمن بین المللی زیتون تطابق دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.