مقاله افزایش و ارزیابی کیفیت ظاهری کشمش سلطانی با استفاده از روش های نوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افزایش و ارزیابی کیفیت ظاهری کشمش سلطانی با استفاده از روش های نوین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افزایش و ارزیابی کیفیت ظاهری کشمش سلطانی با استفاده از روش های نوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش و ارزیابی کیفیت ظاهری کشمش سلطانی با استفاده از روش های نوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افزایش و ارزیابی کیفیت ظاهری کشمش سلطانی با استفاده از روش های نوین :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
کشمش از مهمترین اقلام خشکبار قوچان میباشد که هر ساله بخش قابل توجهی از صادرات خشکبار ایران را بخود اختصاص میدهد. شهرستان قوچان با حدود ۵ هزار هکتار سطح زیر کشت انگور یکی از مهم ترین قطب های تولید کشمش در سطح کشور می باشد. انگور بیدانه قوچان با تبدیل به کشمش موسوم به سلطانی با میزان قند زیاد و کیفیت بالا از لحاظ صادرات جایگاه ویژه ای از دیرباز به خود اختصاص داده که همواره مورد توجه تجار و مشتریان خارجی قرار گرفته است. در سال های اخیر به دلیل عدم رعایت استانداردها و عقب ماندگی در فراوری و بسته بندی، کیفیت کشمش تولیدی در قوچان کاهش یافته و از عرصه رقابت خارج شده است. در این تحقیق سعی بر آن است تا با ارائه روش های نوین و تغییر شرایط و بهینه سازی فرآیند تولید در تمامی مراحل، بهبود صفات کیفی این محصول را افزایش دهیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.