مقاله فناوریهای نوین نگهداری مواد غذایی (مایکروویو)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فناوریهای نوین نگهداری مواد غذایی (مایکروویو) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فناوریهای نوین نگهداری مواد غذایی (مایکروویو)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فناوریهای نوین نگهداری مواد غذایی (مایکروویو)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فناوریهای نوین نگهداری مواد غذایی (مایکروویو) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در سالهای اخیر نیاز مصرف کننده، کیفیت بالاتر مواد غذایی و کشش بازار به سمت فناوری هایی سوق پیدا کرده که سرعتهای فعلی گرم کردن در صنایع غذایی را افزایش دهد. این شرایط و دیگر شرایطی نظیر، عدم انجام واکنش میلارد در پاستوریزاسیون شیر، حذف سوختگی سطحی ، شروع وخاتمه سریع فرایند ، صرفه جویی در فضا و انرژی و کنترل دقیق فرایند باعث نیاز بیشتر به استفاده از امواج مایکروویو شده است. امواج مایکروویو، امواج کوتاه الکترومغناطیسی با طول موج هایی بین ۰/۰۰۱ تا ۱ ۰ متر و فرکانسی حدود ۳۰۰۰۰۰-۳۰۰ مگاهرتز بین موجهای رادیویی و نور مرئی قرار دارند. این امواج با مکانیسم چرخش دو قطبی و پلاریزه یونی باعث به حرکت در آوردن مولکولهای قطبی و یونی مواد غدایی میشوند و در نهایت از طریق اصطکاک حاصل از برخورد این مولکولها با هم، حرارت لازم برای گرم کردن مواد غذایی فراهم میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.