مقاله بررس نقش فناوری های نوین در کنترل کیفیت صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررس نقش فناوری های نوین در کنترل کیفیت صنایع غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررس نقش فناوری های نوین در کنترل کیفیت صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررس نقش فناوری های نوین در کنترل کیفیت صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررس نقش فناوری های نوین در کنترل کیفیت صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
به طور سنتی کنترل کیفیت با بهره گیری از روشهای بازرسی دستی و رویه های نمونه برداری آماری انجام می گرفته است. روشهای دستی عموماً وقت گیر بوده و به پرسنل ماهر و صرف دقت بسیار نیاز داشت. در ضمن به دلیل نمونه برداری امکان ارائه محصول معیوب به بازار نیز وجود داشت.آنچه در حال حاضر به عنوان کنترل کیفیت به کمک فناوری های نوین و رایانه مطرح است، استفاده از قابلیتهای رایانه، حساسه ها، سیستم های بینائی مصنوعی، تکنیک های هوش مصنوعی و سیستم های خبره در بازرسی و تست محصول است.این مقاله با هدف شناسایی و بررسی برخی از روش های نوین کنترل کیفیت محصولات صنایع غذایی با استفاده از روش های جدید،به منظور سهولت در نظارت و بازرسی،کاهش هزینه های بازرسی و افزایش کیفیت محصول تولیدی کارخانجات صنایع غذایی سعی در معرفی ابزارهای نوین کنترل کیفیت با بررسی روش هایی چون،سامانه شناسایی خودکار،اتوماسیون صنعتی،نرم افزار Lab view، شبکه عصبی مصنوعی،سنسورهای مورد استفاده در صنایع غذایی از جمله بینی الکتریکی نموده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.