مقاله بررسی اثر اسانس بومادران (Achillea Santolina) بر خواص عبوردهی در فیلم نشاسته کاساوا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر اسانس بومادران (Achillea Santolina) بر خواص عبوردهی در فیلم نشاسته کاساوا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اسانس بومادران (Achillea Santolina) بر خواص عبوردهی در فیلم نشاسته کاساوا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسانس بومادران (Achillea Santolina) بر خواص عبوردهی در فیلم نشاسته کاساوا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسانس بومادران (Achillea Santolina) بر خواص عبوردهی در فیلم نشاسته کاساوا :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
تولید و بررسی خصوصیات فیلمهای نشاسته کاساوا حاوی اسانس بومادران مورد بررسی قرار گرفت.اسانس بومادران در نسبت های ۱۰%، ۲۰%، ۳۰% و پلاستی سایزر ۴۰ % به ۴ گرم نشاسته کاساوا اضافه شده و فیلمهای نشاسته ای به روش کاستینگ تحت شرایط کنترل شده تهیه شد.خواص عبور دهی در برابر بخار آب و اکسیژن فیلمها تحت شرایط استاندارد مورد ارزیابی قرار گرفت. برای فیلم های نشاسته کاساوا حاوی اسانس بومادران، کاهش نفوذ پذیری به بخارآب از ۷/۵۱ تا ۵/۹۳ (۷-^۱۰ g/m.s.pa ×) و کاهش نفوذیذیری به اکسیژن از ۶/۱۹ تا ۴/۵۴ cc-mil [m^2. day] مشاهده شد که بر هم خوردن ساختار منظم زنجیره های پلیمری فیلم های کاساوا توسط ترکیبات موجود در اسانس بومادران می باشد.کاهش نفوذ پذیری به بخار آب نتیجه ای مثبت تلقی میشود ومی توان از این پوشش بعنوان بسته بندی فعال در پوشش های خوراکی و بسته بندی محصولات غذایی و کشاورزی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.