مقاله اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
توت فرنگی عمر نگهداری بسیار کوتاهی دارد و سریع فاسد می شود که هم مصرف کننده ها وهم فروشنده ها مایلند این زمان افزایش یابد. کیتوسان نوعی پلیمر طبیعی است که دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و می توان از آن به عنوان نوعیپوشش خوراکی بر روی میوه ها استفاده کرد تا عمر نگهداری آنها افزایش یابد. در این پروژه از محلول۰/۵و۰/۳و%صفرکیتوسان، وانیلین +۰/۳درصد کیتوسان وانیلین +۰/۵درصدکیتوسان به عنوان پوشش استفاده شد. به توت فرنگی ها نوعی قارچ تلقیح شد که از فساد خود میوه ها و پس از جداسازی و خالص سازی بدست آمده بود. میوه ها در یخچال در دمای۴درجه سانتیگراد نگهداری شد. در پایان کار میزان مواد جامد محلول ، آسکوربیک اسید ویتامینCواسید یته قابل تیتر آنها هم اندازه گرفته شد. برای شمارش اسپورها هم از لام نئوبار استفاده شد. اطلاعات بدست آمده نشان می دهد که استفاده از کیتوسان به همراه اسانس وانیلین طول عمر نگهداری میوه ها را به مدت ۱۸ روز افزایش می دهد. این مدت حداکثر زمانی بود که با استفاده از کیتوسان امکان نگهداری در یخچال ممکن بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.