مقاله اثر فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم تهیه شده از مخلوط ذرت- لوبیای رانر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم تهیه شده از مخلوط ذرت- لوبیای رانر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم تهیه شده از مخلوط ذرت- لوبیای رانر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم تهیه شده از مخلوط ذرت- لوبیای رانر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم تهیه شده از مخلوط ذرت- لوبیای رانر :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
مصرف بالای اسنک کم ارزش و سوء تغذیه اقشار بخصوص کودکان و نوجوانان یکی از معضلاتی است که امروزه در جامعه وجود دارد. لذا در این پژوهش تولید اسنک حجیم با ارزش غذایی بالا حاوی لوبیا رانر مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور پس از اعمال شرایط مناسب، به کمک طرح مرکب مرکزی چرخش پذیر، اثر متغیر دما۱۲۰-۱۴۰درجه سانتی گراد( و سرعت مارپیچ ۲۱۰-۱۲۵ دور بر دقیقه( بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم شامل درصد جذب آب ، جذب روغن و حلالیت بررسی شد نتایج نشان داد میزان جذب آب اسنک حجیم شده با افزایش دما منجر به افزایش جذب آب گردید و با افزایش سرعت چرخش هلیس منجر به کاهش شاخص جذب آب شد. در خصوص جذب روغن نمونه های اسنک ، افزایش دما و سرعت چرخش هلیس بصورت خطی سبب افزایش جذب روغن نمونه ها گردید. میزان حلالیت اسنک، افزایش همزمان دما و سرعت چرخش منجر به کاهش حلالیت شد. شرایط بهینه اسنک، جهت بهبود خواص عملکردی با فرآیند اکستروژن شاخص جذب آب۳/۴۹ شاخص محلولیت آب۰/۶۹وشاخص جذب روغن ۴/۰۹ودمای ۱۹۱ درجه سانتی گراد و سرعت چرخش ماریپچ ۱۲۱ دور بردقیقه تعیین شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.