مقاله اثر فرآیند با مایکرووویو بر کیفیت مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر فرآیند با مایکرووویو بر کیفیت مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر فرآیند با مایکرووویو بر کیفیت مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر فرآیند با مایکرووویو بر کیفیت مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر فرآیند با مایکرووویو بر کیفیت مواد غذایی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
امواج مایکروویو جز امواج الکترومغناطیسی است که دارای فرکانس بین ۳۰۰تا۳۰۰۰۰۰ مگاهرتز و طول موج ۱-۰۰۰۱ متر درهوا می باشد واین طیف بین امواج رادیویی و مادون قرمز واقع شده اند امواج مایکروویو جز امواج غیریونیزه کننده و دارای انرژی کم هستند بنابراین ایجادمواد رادیواکتیو سرطان زا و خطرناک درغذا نمی کنند دراین مقاله به مرور بررسی اثرامواج مایکروویو به عنوان یک فرایند جایگزین تاثیر آن برکیفیت شیروویتامین های موجوددرغذا می پردازیم
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.