مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی روده جوجه گوشتی در شرایط تنش گرمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی روده جوجه گوشتی در شرایط تنش گرمایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی روده جوجه گوشتی در شرایط تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی روده جوجه گوشتی در شرایط تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی روده جوجه گوشتی در شرایط تنش گرمایی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی بر عملکرد وخصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی روده جوجه گوشتی در شرایط تنش گرمایی، از تعداد ۱۹۲ قطعه جوجه گوشتی یک روزه (راس ۳۰۸) در چهار تیمار شامل جیره پایه (شاهد)، جیره پایه مکمل شده با سطوح ۱ و ۲ درصد پودر نعناع فلفلی و جیره پایه مکمل شده با ۳۰۰ میلیگرم در کیلوگرم ویتامین E با چهار تکرار و ۱۲ پرنده در هر تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی استفاده شد. به طور کلی نتایج این مطالعه نشان داد که سطوح مختلف پودر نعناع فلفلی و ویتامین E سبب بهبود عملکرد و جمعیت میکروبی روده جوجه گوشتی در شرایط تنش گرمایی میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.