مقاله تاثیر فیزیولوژیک مخمرهای پروبیوتیک استخراج شده از روده ماهیان قزل آلا در پرورش Artemia urmiana و Artemia franciscana


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فیزیولوژیک مخمرهای پروبیوتیک استخراج شده از روده ماهیان قزل آلا در پرورش Artemia urmiana و Artemia franciscana دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فیزیولوژیک مخمرهای پروبیوتیک استخراج شده از روده ماهیان قزل آلا در پرورش Artemia urmiana و Artemia franciscana  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فیزیولوژیک مخمرهای پروبیوتیک استخراج شده از روده ماهیان قزل آلا در پرورش Artemia urmiana و Artemia franciscana،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فیزیولوژیک مخمرهای پروبیوتیک استخراج شده از روده ماهیان قزل آلا در پرورش Artemia urmiana و Artemia franciscana :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به دلیل افزایش تقاضا برای آرتمیا از یک طرف و محدودیت های بهره برداری از منابع طبیعی نظیر دریاچه ارومیه به دلیل تغییرات اقلیمی پرورش مصنوعی آرتمیا اهمیت و جایگاه مهمی پیدا کرده است در سیستم های پرورش مصنوعی آرتمیا این موجود با مواد غذایی مختلفی همانند جلبک ها و مخمرهای تک سلولی پرورش داده می شود به دلیل بروز مشکلاتی جهت تهیه غذای آزمایشگاهی استاندارد آرتمیا به نام Lansy-pz در این تحقیق استفاده از انواع مخمرهای پروبیوتیک طبیعی مورد بررسی قرار گرفته است جهت شناسایی مخمرهای پروبیوتیک ابتدا دستگاه گوارشی ماهیان قزل آلای پرورشی شهرستان ارومیه که از چندین ایستگاه پرورش تهیه شده بودند مورد بررسی قرار گرفت مخمرهای پروبیوتیک از دستگاه گوارشی ماهیان قزل آلا جدا و سپس توسط روش های آزمایشگاهی تکثیر شدند از چهار گروه مخمر های جدا شده از دستگاه گوارش و سپس برای تغذیه Artemia urmiana و Artemia franciscana استفاده شد. طول دوره پرورش ۱۵ روز بود که در طول این مدت تمامی فاکتورهای رشد و بقای آرتمیا شامل درصد بقا و بیومتری در روز پانزدهم مورد برسی قرار گرفتند نتایج نشان داد که در A. urmiana مخمرهای پروبیوتیک کدگذاری شده به نام های A و D بیشترین درصد بقاء را داشتند در حالیکه در A.franciscana مخمر پروبیوتیک A بالاترین درصد بقاء را نشان داد (۰۰۵>P). نتایج بیومتری روز ۱۵ نشان داد که بیشترین مقدار رشد در هر دو گونه Artemia مربوط به مخمر پروبیوتیک A می باشد (۰۰۵>P). این نتایج نشان داد که در صورت انتخاب یک مخمر پروبیوتیک مناسب که با روش های غنی سازی ارتقاء کیفیت یافته هست می توان به نتایج بهتری از نظر رشد و بقا دست یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.