مقاله استفاده از تکنیک میکروامولسیون برای تشکیل نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره سبز با استفاده ازسورفاکتانت یونی AOT


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از تکنیک میکروامولسیون برای تشکیل نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره سبز با استفاده ازسورفاکتانت یونی AOT دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از تکنیک میکروامولسیون برای تشکیل نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره سبز با استفاده ازسورفاکتانت یونی AOT  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از تکنیک میکروامولسیون برای تشکیل نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره سبز با استفاده ازسورفاکتانت یونی AOT،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از تکنیک میکروامولسیون برای تشکیل نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره سبز با استفاده ازسورفاکتانت یونی AOT :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
میکروامولسیون ها سیستم های ویژه ای هستند که برخلاف امولسیونها دارای ذرات درابعادنانو درحدود ۱۰۰-۵۰نانومتر و بطور چشمگیری پایدار میب اشند که به دلیل ابعادکوچک و سطح زیاد میتوانند ترکیبات موثره را به صورت کنترل شده تری ازاد کننده زیره سبز با اسم علمی Cominumcyminum ازخانواده چتریان و دارای خواص دارویی بسیاری بوده و دارای اثرضدمیکروبی بالایی است دراین مطالعه امکان تشکیل سیستمهای میکروامولسیونی و انکپسولاسیون اسانس زیره سبز به عنوان فازروغنی حلال یونی aot به عنوان فاز سورفاکتانتی وپروبیوتیک اسید به عنوان کوسورفاکتانت و آب با ph=4 و نمک با درصدهای ۴درصد و ۸درصد به عنوان فازآبی و اعمال دمای صفر درجه سانتیگرادبا نسبت های مختلف بررسی گردید نتایج ازمایشها امکان تشکیل میکروامولسیون را با استفاده ازنسبت ۱:۱و۱:۲ ازAOT و پروبیوتیک اسید و نسبت هایی ازآب و نمک دردرصدهای ذکر شده نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.