مقاله کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم در هلو در شرایط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم در هلو در شرایط درون شیشه ای دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم در هلو در شرایط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم در هلو در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم در هلو در شرایط درون شیشه ای :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
اسانس ها به عنوان ترکیباتی پیچیده در قسمت های مختلف گیاهان تولید شده و وظایف مختلفی را بر عهده دارند. امروزه پیامدهای سوء استفاده از سموم مهلک شیمیایی در کنترل آفات و بیماری های گیاهی، توجه بیشتر مسئولین امر را به بهینه سازی روش های کنترل ضایعات از طریق استفاده از نیروهای بالقوه موجود در طبیعت معطوف داشته است. یکی از روش های نوین مبارزه با عوامل مذکور استفاده از ترکیبات طبیعی از جمله اسانس های گیاهان دارویی می باشد. به منظور بررسی تاثیر تعدادی از اسانس های گیاهان دارویی با غلظت های مختلف بر کنترل پوسیدگی نرم، آزمایشی در شرایط درون شیشه ای انجام شد. این آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار صورت گرفت. تیمارهای این آزمایش شامل اسانس ۴ گیاه دارویی از خاتواده نعناییان شامل (نعنا فلفلی (Mentha pipperita) ، آویشن (Thymus vulgaris) ، اسطوخودوس (Lavandula officinalis) و مرزه (Satureja hotensis L)) در ۵ غلظت مختلف (۰، ۲۰۰، ۶۰۰، ۴۰۰، ۸۰۰ میکرولیتر بر لیتر) و ۲ روش (اختلاط با محیط کش و تدخینی) بودند. صفات اندازه گیری شده در شرایط درون شیشه ای شامل قطر هاله رشد کلنی و درصد ممانعت از رشد بود. در تمامی مراحل داده ها مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. نتایج بدست آمده نشان داد که در هر دو روش با افزایش غلظت اسانس میزان رشد هاله کلنی قارچ نسبت به شاهد کاهش و درصد بازدارندگی نسبت به شاهد افزایش معنی داری داشت. همچنین از میان دو روش مورد استفاده روش تبخیری در کنترل رشد قارچ مورد نظر نسبت به روش اختلاط با محیط کشت کارامد تر ارزیابی شد. محیط های کشت حاوی آویشن، نعناع فلفلی و مرزه با غلظت ۸۰۰ میکرولیتر بر لیتر کمترین میزان رشد هاله قارچ مشاهده شد. بین اسانس های نعنا و مرزه تفاوت معنی داری مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.