مقاله بررسی اثر آنتی باکتریال اسانس روغنی بر تولید و مدت ماندگاری آب آشامیدنی طعم دار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آنتی باکتریال اسانس روغنی بر تولید و مدت ماندگاری آب آشامیدنی طعم دار دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آنتی باکتریال اسانس روغنی بر تولید و مدت ماندگاری آب آشامیدنی طعم دار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آنتی باکتریال اسانس روغنی بر تولید و مدت ماندگاری آب آشامیدنی طعم دار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آنتی باکتریال اسانس روغنی بر تولید و مدت ماندگاری آب آشامیدنی طعم دار :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف ازانجام این پژوهش بررسی خاصیت ضدمیکروبی اسانس روغنی پرتقال برباکتری اشرشیاکلی بعنوان شاخص آلودگی مدفوعی درپروسه تولید آب اشامیدنی باحذف مراحل کلروازن زنی بود بدین منظور مجموعه رقت سریالی از اسانس موردنظر درآب مقطرتهیه شد ازانجایی که اسانس گیاهان فرارمی باشند و حلالیت آنها درمحیط آبی کم است ازمحلول حاوی اتانول بعنوان حلال و توئین ۲۰بعنوان امولسیفایر استفاده گردید نتایج بدست آمده نشان دادند که مدت زمان ماندگاری و همچنین تاثیرغلظت درمدت زمان ماندگاری اسانس درآب روی جمعیت میکروبی تاثیرگزارهستند بطوریکه باافزایش غلظت اسانس وافزایش مدت ماندگاری اسانس کاهش چشمگیربروی جمعیت میکروبی مشاهده گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.