مقاله کاربرد اسانسها و عصاره های گیاهی در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد اسانسها و عصاره های گیاهی در صنعت غذا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد اسانسها و عصاره های گیاهی در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد اسانسها و عصاره های گیاهی در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد اسانسها و عصاره های گیاهی در صنعت غذا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با وجود پیشرفتهای صورت گرفته در بهداشت و تکنیکهای تولید مواد غذایی و استفاده از روش های مدرن در سراسر جهان، همچنان نگرانی عمده برای هر دو مصرف کنندگان و صنایع غذایی را به دنبال دارد و روشهای نگهداری گوشت، میوه و سبزیجات و دیگر فراورده های لبنی و غذایی یک موضوع مهم بهداشت عمومی محسوب میشود. هدف از این تحقیق، ارزیابی اسانس های گیاهی و کاربرد آن ها در صنایع غذایی می باشد. نتایج حاکی از آن است که اسانسهای گیاهی، اثرات ضد میکروبی موثری دارند و قابل جایگزین برای مواد شیمیایی ضد میکروبی در صنایع غذایی هستند. روغنهای ضروری مایعات ناشی از ترکیبات فرار را میتوان از استخراج چند اندام گیاه بدست آورد؛ روغنهای ضروری، منبع خوبی از چندین جزء فعال هستند چرا که دارای آنتی اکسیدان و خواص ضد میکروبی می باشند. در انتها به کاربرد هر کدام از اسانس ها نیز پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.