مقاله بررسی اثر مقایسه ی صمغ بالنگو و صمغ شیرازی در نقش پوشاننده قطعات سرخ شدنی ناگت مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر مقایسه ی صمغ بالنگو و صمغ شیرازی در نقش پوشاننده قطعات سرخ شدنی ناگت مرغ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر مقایسه ی صمغ بالنگو و صمغ شیرازی در نقش پوشاننده قطعات سرخ شدنی ناگت مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مقایسه ی صمغ بالنگو و صمغ شیرازی در نقش پوشاننده قطعات سرخ شدنی ناگت مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر مقایسه ی صمغ بالنگو و صمغ شیرازی در نقش پوشاننده قطعات سرخ شدنی ناگت مرغ :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه بخش عمده مواد غذایی مورد نیاز جامعه به صورت صنعتی تولید و به صورت آماده مصرف به بازار عرضه می شود.غذاهای آماده و نیمه آماده از جمله محصولات سوخاری و سرخ کردنی بخش عمده ای از این نوع مواد غذایی هستند که دربین آن ها ناگت مرغ به علت داشت درصد بالای گوشت سینه ی مرغ از نظر تغذیه ای حائز اهمیت است. یکی از راهکارها، پوشش مواد غذایی با هیدروکلوئیدها قبل از سرخ کردن می باشد. پوشش دهی مواد غذایی با هیدروکلویید ها خصوصا فراورده های سرخ کردنی نظیر ناگت باعث کاهش جذب روغن می شود .در صنعت غذاهای آماده و نیمه آماده استفاده ازهیدروکلوئیدها به ویژه صمغ های خوراکی به علت ایجاد خواص ویژه حسی، شیمیایی و فیزیکی مطلوب، کاربرد فراوانی دارد.لذا جهت پیشبرد بهینه در کاهش جذب روغن و پوشش دهی، از صمغ های بومی استفاده شده است.هدف از انجام اینپژوهش این است که، با جایگزین کردن صمغ های طبیعی به جای نگهدارنده ها و افزودنی های سنتزی و شیمیایی باعث بهبود کیفیت و از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه تر است.همچنین بومی سازی را نیز در بر خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.