مقاله بررسی اثرتعدیل کردن استیله کردن برخواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرتعدیل کردن استیله کردن برخواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرتعدیل کردن استیله کردن برخواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرتعدیل کردن استیله کردن برخواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرتعدیل کردن استیله کردن برخواص فیزیکوشیمیایی نشاسته جو :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
دراین تحقیق اثراستیله کردن بااستیک انهیدرید درسطح ۶درصد دردوزمان ۱۰دقیقه و ۵ساعت برروی نشاسته استخراج شده ازجو واریته بهمن کشت شده درمنطقه لردگان استان چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرارگرفته است نتایج حاصل بیانگر آن است که استیله کردن موجب افزایش قدرت تورم میگردد که بین قدرت تورم نشاسته شاهد با نشاسته استیله شده درزمان ۱۰دقیقه اختلاف معناداری درسطح ۰/۰۵وجود ندارد درحالیکه این اختلاف بانشاسته استییله شده درزمان ۵ساعت معنادارمی باشد همچنین میزان سینرسیس بین نشاسته شاهد و نشاسته های استییله شده دارای اختلاف معنادار درسطح ۰/۰۵ است استییله کردن همچنین باعث کاهش دمای ژلاتینه شدن درنشاسته های مشتق شده نسبت به نشاسته شاهد میگردد ضمن آنکه این تعدیل پیک ویسکوزیته را درنشاسته استیله نیز افزایش میدهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.