مقاله بررسی اثرعصاره پوست اناربه عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی درخصوصیات کیفی گوشت و فراورده های گوشت نظیر سوسیس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرعصاره پوست اناربه عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی درخصوصیات کیفی گوشت و فراورده های گوشت نظیر سوسیس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرعصاره پوست اناربه عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی درخصوصیات کیفی گوشت و فراورده های گوشت نظیر سوسیس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرعصاره پوست اناربه عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی درخصوصیات کیفی گوشت و فراورده های گوشت نظیر سوسیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرعصاره پوست اناربه عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی درخصوصیات کیفی گوشت و فراورده های گوشت نظیر سوسیس :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
سوسیس وکالباس پس ازتولید و بسته بندی درجریان عرضه دستخوش تغییر میشوند که میتوان سلامت افراد را به مخاطره اندازد لذا کنترل این محصولات پرمصرف به دلیل تنوع و سهولت دسترسی به آنها حائز اهمیت می باشد هدف این پژوهش بررسی کیفیت و ایمنی دومحصول سوسیس و کالباس می باشد ترکیبات فنولی موجود درانار و پوست آن میتواند ازاکسیداسیون چربی جلوگیری کند و علاوه برآن دارای خواص آنتی باکتریایی شدیدی است ازاین رو استخراج این موادموثر ازپوست انار میتواند باعث ازبین بردن و یا کاهش عوامل فساد شود درنهایت میتوان اطمینان کافی حاصل نمود که با استفاده ازاین انتی اکسیدانهای طبیعی نظیر پوست انار میتوان میزان استفاده ازنیتریت را کاهش داد و همچنین دراین تحقیقات توانسته اند کمترین میزان اکسیداسیون چربی را ثبت کرد که منجر به تعویث انداختن اکسیداسیون چربی درسوسیس میشود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.