مقاله بررسی افزودن میزان مختلف کشمش بر رطوبت کیک اسفنجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی افزودن میزان مختلف کشمش بر رطوبت کیک اسفنجی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی افزودن میزان مختلف کشمش بر رطوبت کیک اسفنجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی افزودن میزان مختلف کشمش بر رطوبت کیک اسفنجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی افزودن میزان مختلف کشمش بر رطوبت کیک اسفنجی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
صنعت غلات جزء بزرگترین صنایع درتمام جهان است که عمرنگهداری اغلب آن بطور میانگین چهارهفته است بیاتی و فقدان فیبرهای موجود درآرد اغلب محصولاتی چون کیک ازمشکلات اصلی این صنعت است کیکهای کشمشی ازجمله رایج ترین محصولات است که میتواند برروی میزان رطوبت کیک و به دنبال آن بیاتی کیک اثربگذارد دراین مطالعه مشاهده گردید که با افزایش میزان کشمش رطوبت کیک کاهش می یابد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.