مقاله بررسی اکراتوکسین A در برنج های رایج مصرفی و اثر بخشی فرآیند پخت بر بالاترین آلودگی ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اکراتوکسین A در برنج های رایج مصرفی و اثر بخشی فرآیند پخت بر بالاترین آلودگی ها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اکراتوکسین A در برنج های رایج مصرفی و اثر بخشی فرآیند پخت بر بالاترین آلودگی ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اکراتوکسین A در برنج های رایج مصرفی و اثر بخشی فرآیند پخت بر بالاترین آلودگی ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اکراتوکسین A در برنج های رایج مصرفی و اثر بخشی فرآیند پخت بر بالاترین آلودگی ها :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف ازاین مطالعه بررسی میزان اکراتوکسین A درنمونه برنجهای رایج مصرفی جمع اوری شده ازدوشهر اصفهان و شیراز بوده و همچنین اثرفرایند پخت برالوده ترین نمونه ها و میزان اثرپخت ابکش و کته درکاهش میزان اکراتوکسین A بررسی شد جهت سنجش میزان این سم قارچی روش الایزا به کارگرفته شد الودگی اکراتوکسین Aدرنمونه های برنج موراازمایش گسترده بود بطوریکه ۷۰درصد نمونه ها الوده یافت شد محدوده غلظت اکراتوکسین ۵/۶۱-۰نانوگرم درهرگرم و میانگین میزان الودگی ۱/۱۹±۰/۹۴نانوگرم درهرگرم بدست آمد میزان اکراتوکسین A دربین برنجهایداخلی به ترتیب ۸۰و۱/۲نانوگرم درگرم و بطور معناداری بالاتر ازمیزان الودگی درانواع برنجهای خارجی بوده P<0/05 ازبین نمونه های بررسی شده غلظت این سم درتنها یک نمونه بیش ازحداکثر مجاز تعیین شده توسط اتحادیه اروپا برای غلظت ۵نانوگرم درگرم بود نتاجی به روشنی کاهش میزان اکراتوکسین A را درمرحله پخت نشان داد P<0/05 یافته های حاصل ازفرایندپخت به دوروش ابکش وکته ای نشان داد که درتمامی موارد نمونه های برنج پخته شده به روش ابکش به تسبت پخت کته برمبنای وزن خشک دارای الودگی کمتری بودند P<0/05 میزان کاهش درپخت ابکش و کته ای به ترتیب ۱۷/۲۱درصد و۱۴/۲۴درصد براورد شد بنابراین فرایند پخت درکاهش این سم قارچی اثربخش بود و روش پخت ابکش درمقایسه با روش کته میزان اثربخشی بیشتری را نشان داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.