مقاله کاربردهای حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربردهای حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربردهای حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربردهای حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربردهای حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در سال های اخیر حرارت دهی به وسیله امواج مادون قرمز از روش های نوینی است که پیشرفت زیادی در صنایع غذایی داشته است و در آینده نیز با توجه به مزایای آن در افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی همراه با حفظ کیفیت حسی و تغذیه ای گسترش زیادی خواهد یافت. در این روش انرژی حرارتی به صورت الکترومغناطیسی انتقال می یابد و به وسیله ماده غذایی جذب می شود و حرارت ایجاد می شود. از جمله کاربردهای این فناوری می توان خشک کردن ، پختن، کباب کردن ، بلانچ کردن، پاستوریزاسیون و استرلیزاسیون محصولات غذایی را نام برد . با توجه به مشکلات حرارت دهی مرسوم و کاربردهای یاد حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی انتظار می رود که این فناوری بتواند جایگزین یا مکمل مناسبی برای فرایندهای حرارتی مرسوم باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.