مقاله بررسی تاثیر نوع کشت آغازگردمای گرمخانه گذاری وph نهایی محصول برخواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر نوع کشت آغازگردمای گرمخانه گذاری وph نهایی محصول برخواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر نوع کشت آغازگردمای گرمخانه گذاری وph نهایی محصول برخواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر نوع کشت آغازگردمای گرمخانه گذاری وph نهایی محصول برخواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر نوع کشت آغازگردمای گرمخانه گذاری وph نهایی محصول برخواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک :
تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
دراین پژوهش تاثیر عوامل نوع اغازگردمای گرمخانه گذاری وph نهایی برزنده مانی باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و خصوصیات رئولوژیکی و حسی دردوغ پروبیوتیک موردمطالعه قرارگرفت ازدواغازگرABY1وABY2 درسه دمای گرمخانه گذاری ۳۷و۴۰و۴۴درجه سانتیگراد و درچهارسطح PH نهایی ۴/۶و۴/۴و۴/۰و۳/۸ استفاده شد تیمارهای ذکر شده اثرمعنی داری برزنده مانی پروبیوتیکها داشتند بهترین نمونه ها ازنظر زنده مانی کل باکتریهای پروبیتیک نمونه تهیه شده ازاغازگرABY2بادمای گرمخانه گذاری ۳۷درجه سانتیگراد و PHنهایی ۴/۴و۴/۶بودند دمای گرمخانه گذاری و PHنهای تاثیر معنی داری بررفتارجریانی و قطرذرات داشتند با کاهش PH از۴/۶به ۴قطرذرت افزایش یافته و پس ازکاهش PH به ۳/۸قطرذرات کاهش یافت دمای گرمخانه گذاری ۴۴درجه سانتیگراد نسبت به ۴۰و۳۷درجه سانتیگراد باعث افزایش قطرذرات ویسکوزیته و تغییردررفتارجریانی شد که این امر باعث تفاوت دراحساس دهانی نمونه ها گردید بهترین طعم احساس دهانی و پذیرش کلی درنمونههای تخمیر شده دردمای ۴۴درجه سانتیگراد باکمترین زنده مانی پروبیوتیک ها مشاهده شد و نمونه هایی با بیشترین زنده مانی پروبیوتیک ها به میزان متوسط ارزیابی شدند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.