مقاله تصفیه بیولوژیکی آب پنیر و تولید هیدروژن در پیل الکترولیز میکروبی با ولتاژهای اعمالی متفاوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تصفیه بیولوژیکی آب پنیر و تولید هیدروژن در پیل الکترولیز میکروبی با ولتاژهای اعمالی متفاوت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تصفیه بیولوژیکی آب پنیر و تولید هیدروژن در پیل الکترولیز میکروبی با ولتاژهای اعمالی متفاوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تصفیه بیولوژیکی آب پنیر و تولید هیدروژن در پیل الکترولیز میکروبی با ولتاژهای اعمالی متفاوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تصفیه بیولوژیکی آب پنیر و تولید هیدروژن در پیل الکترولیز میکروبی با ولتاژهای اعمالی متفاوت :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هیدروژن توجه جهانی را به عنوان منبع انرژی پایدار و جایگزین مناسب سوخت های فسیلی جلب کرده است. پیل الکترولیز میکروبی تکنولوژی نوین ونوید بخش برای تصفیه پساب می باشد. این سیستم با استفاده از میکروارگانیزم-های الکترون زا قادر به تولید انرژی به شکل هیدروژن همزمان با کاهش بار آلی پساب با صرف مقدار اندکی انرژی الکتریکی است. در این مطالعه تصفیه پذیری و تولید هیدروژن از آب پنیر پیش فراوری شده در ولتاژهای اعمالی متفاوت در پیل الکترولیز میکروبی بررسی گردید. پیل الکترولیز میکروبی قادر به تصفیه آب پنیر با بار آلی ۵۰۰، با دستیابی به حداکثر نرخ تولید هیدروژن %۹۶ در ۷/۰ ولت می باشد. نرخ حذف بار آلی در این ولتاژ اعمالی %۸۴ است. این نتایج نشان می دهد پیل الکترولیز میکروبی سیستمی کارآمد برای تصفیه پساب آب پنیر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.