مقاله بررسی ساختار ژنومی جدایه های ایرانی بورخولدریامالئی با استفاده از روش آنالیز متکی بر واحدهای پشت سر هم تکرار شونده (VNTR)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ساختار ژنومی جدایه های ایرانی بورخولدریامالئی با استفاده از روش آنالیز متکی بر واحدهای پشت سر هم تکرار شونده (VNTR) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ساختار ژنومی جدایه های ایرانی بورخولدریامالئی با استفاده از روش آنالیز متکی بر واحدهای پشت سر هم تکرار شونده (VNTR)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ساختار ژنومی جدایه های ایرانی بورخولدریامالئی با استفاده از روش آنالیز متکی بر واحدهای پشت سر هم تکرار شونده (VNTR)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ساختار ژنومی جدایه های ایرانی بورخولدریامالئی با استفاده از روش آنالیز متکی بر واحدهای پشت سر هم تکرار شونده (VNTR) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
مشمشه یکی از مهمترین بیماریهای زئونوز بوده که توسط باکتری بورخولدریا مالئی ایجاد میگردد. یکی از روشهای مولکولی در جهت شناسایی سویه های در گردش و مولکولار اپیدمیولوژی بورخولدریا مالئی استفاده از واحدهای تکرار شونده ژنومی معروف به Tandem repeat میباشد که به دلیل مشاهده تنوع در تعداد آنها در مناطق خاصی از ژنوم سبب شناسایی تنوع در میان سویه های باکتری میگردند. در مطالعه حاضر با استفاده از روش MLVA دو لوکوس پایه به نامهای Bm1367 و Bm140 انتخاب و جهت ارزیابی تکنیک VNTR classic مجدداً طراحی پرایمر و بهینه سازی صورت پذیرفت. از سوی دیگر یک لوکوس جدید نیز به نام Bm41 با کمک نرم افزار Tandem repeat finder طراحی و به مجموعه فوق اضافه گردید. آزمون های PCR در ابتدا به صورت مستقل و سپس هر سه آزمون توسط یک پروتکل واحد فراهم گردید. بعد از توالی یابی محصول PCR شناسایی و تعیین دقیق تعداد تکرارهای ژنتیکی در هر لوکوس با استفاده از نرم افزارهای Tandem Repeat Finder و Clustal X صورت پذیرفت و تنوع ژنتیکی در بین جدایه های مورد مطالعه بررسی و در سه تیپ ژنتیکی قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.