مقاله مروری بر بسته بندی های فعال برای گوشت و محصولات گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر بسته بندی های فعال برای گوشت و محصولات گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر بسته بندی های فعال برای گوشت و محصولات گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر بسته بندی های فعال برای گوشت و محصولات گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر بسته بندی های فعال برای گوشت و محصولات گوشتی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
بسته بندی فعال یکی از مفاهیم جدید در بسته بندی مواد غذایی می باشد که در پاسخ به تغییرات مداوم در درخواست های مصرف کنندگان در حال حاضر وگرایشات بازار توسعه یافته است. اصلی ترین تکنیکهای مورد استفاده در بسته بندی فعال شامل استفاده از تکنولوژی هایی می باشد که اکسیژن، اتیلن، رطوبت، دی اکسید کربن و بو و طعم را جذب کرده و باعث رها شدن موادی چون دی اکسید کربن مواد ضد میکروبی، آنتی اکسیدانها و طعم می شود. ترکیبات فعال شامل جاذب های اکسیژن، دی اکسید کربن، رطوبت، اتیلن، عوامل آزاد کننده اتانل، مواد طعم دهنده و عوامل ضد میکروب می باشد. انواع با توانایی تغییر ویژگیهای فیزیکی مانند بسته های خود گرم یا سرد شونده (self-heating/cooling) هم نوعی بسته فعال در نظر گرفته می شوند. بسته بندی فعال در مورد انواع گوناگون از مواد غذایی مانند، نان، کیک، شیرینی، پیتزا، خمیر تازه، پنیر، گوشت و فرآورده های آن و میوه جات مورد استفاده قرار گرفته است.در این مقاله سعی شده است تا به جنبه های تکنولوژیکی مورد استفاده در بسته بندی های فعال مثل جاذب های اکسیژن، جاذب ها و آزاد کننده های دی اکسید کربن، جاذب های اتیلن، جاذب های رطوب، جاذب ها و رها کننده های بو و طعم پرداخته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.