مقاله مروری بر روشهای کاهش و فرآوری ضایعات میوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر روشهای کاهش و فرآوری ضایعات میوه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر روشهای کاهش و فرآوری ضایعات میوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر روشهای کاهش و فرآوری ضایعات میوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر روشهای کاهش و فرآوری ضایعات میوه :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
مدیریت مطلوب مواد زائد شهری، کشاورزی و صنعتی با توجه به حجم بالای تولید روزانه آن ها در تمامی کشورها از اهمیت ویژه ای به خصوص از دیدگاه زیست محیطی و بهداشتی برخوردار است. میوه ها از جمله مهمترین محصولات باغی هستند که نقش مهمی در تأمین نیاز غذایی و سلامت انسان دارند. این گروه از محصولات کشاورزی بدلیل داشتن رطوبت زیاد فساد پذیر هستند و در دوره پس از برداشت بخش عمده ای از آنها (بین ۵ تا ۵۰ درصد) از بین میروند. میزان این ضایعات حتی در برخی موارد تا ۸۰ درصد نیز میرسد. در این میان میادین تره بار بالاترین درصد ضایعات را به خود اختصاص داده اند. کاهش و به حداقل رساندن چنین ضایعاتی به عنوان «برداشت مخفی» میتواند یکی از راههای مؤثر در تأمین غذا برای جامعه به حساب آید بنایراین فراوری ضایعات میوه ضروری به نظر می رسد از آنجا که ضایعات میوه موجب هدررفتن منابع مختلف و از جملهمنابع آب، خاک، نیروی انسانی، وقت و به طور کلی امکانات اقتصادی- اجتماعی کشور می شود. در این مقاله هدف ارائه روشهای سنتی و مدرن فراوری ضایعات میوه جات است و از بین روشهایی که این روزها مورد استفاده قرار می گیرد بهروشهای فرایند غشایی، هضم بی هوازی، تولید بیودیزل، استخراج سیال فوق بحرانی، استخراج با آب فوق داغ، احتراق بستر سیال و تولید کمپوست اشاره شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.