مقاله مطالعه آزمایشگاهی فرکانس تولید حباب برای آب مقطر در فرآیند جوشش استخری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه آزمایشگاهی فرکانس تولید حباب برای آب مقطر در فرآیند جوشش استخری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه آزمایشگاهی فرکانس تولید حباب برای آب مقطر در فرآیند جوشش استخری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه آزمایشگاهی فرکانس تولید حباب برای آب مقطر در فرآیند جوشش استخری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه آزمایشگاهی فرکانس تولید حباب برای آب مقطر در فرآیند جوشش استخری :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
یکی از پارامترهای کلیدی و تاثیرگذار بر نرخ انتقال حرارت فرکانس جدایی حباب ها از سطح می باشد که رابطه تنگاتنگی با قطر حباب و مکانیسم های حاکم بر نحوه رشد حباب داراست. در این پژوهش جوشش استخری اشباعبرای آب مقطر بر روی سطح افقی در فشار اتمسفری و دمای اشباع مورد بررسی قرار گرفته است. دستگاه مورد آزمایش از یک هیتر مرکزی که به صورت استوانه از جنس استیل ضد زنگ ۳۱۶ و یک اتوترانس جهت اعمال شارحرارتی و مخزن جوشش تشکیل شده است. آزمایشها برای آب مقطر و از شار حرارتی ۱۸۰۰ تا ۱۵۰۰۰ وات بر مترمربع انجام شده است. در طول جوشش استخری، در هر شار حرارتی، فیلم و عکس توسط دوربین فیلمبرداری با قدرت ۱۲۰۰ فریم گرفته شده و پس از تحلیل و بررسی فرکانس تولید حباب ثبت گردیده است. همچنین مقایسه بیننتایج تجربی و مدل های تئوری پیش بینی فرکانس تولید حباب انجام شده است. نتایج نشان میدهد با افزایش شار حرارتی فرکانس تولید حباب آب مقطر افزایش مییابد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.