مقاله مروری بر کاربرد شبکه عصبی در میکروبیولوژی مواد غذایی( میکروبیولوژی پیشگو)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر کاربرد شبکه عصبی در میکروبیولوژی مواد غذایی( میکروبیولوژی پیشگو) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کاربرد شبکه عصبی در میکروبیولوژی مواد غذایی( میکروبیولوژی پیشگو)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربرد شبکه عصبی در میکروبیولوژی مواد غذایی( میکروبیولوژی پیشگو)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کاربرد شبکه عصبی در میکروبیولوژی مواد غذایی( میکروبیولوژی پیشگو) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در سال های اخیر مساله ایمنی غذا مورد توجه ویژه جوامع قرار گرفته است و موضوع تامین غذای با کیفیت به عنوان دغدغه اصلی انسان ها مطرح می شود. پیشرفت روزافزون صنایع غذایی در سال های اخیر این صنعت را نیازمند ابداع روش های دقیق و صحیح پیشگویی و ارزیابی خطرات بالقوه موجود در غذاها نموده است. نیاز به اطمینان از ایمنی و کیفیت میکروبی غذاهای تولید شده، علاقه به استفاده از مدل های ریاضی برای ارزیابی کمیت و پیش بینی رفتار میکروب ها را برمی انگیزد.اغلب آزمون های سنتی شناسایی میکروارگانیسم ها پر هزینه، زمان بر و دارای دقت کمی می باشند. امروزه تکنیک های هوش مصنوعی در اغلب علوم کاربرد های فراوانی پیدا کرده اند. تکنیک های شبکه عصبی از پرکاربرد ترین شاخه های هوشمصنوعی می باشند که امروزه در صنعت غذا جایگاه ویژه ای پیدا کرده اند. در این مقاله ضمن معرفی کاربرد های مدلسازی در میکروبیولوژی مواد غذایی مروری بر تکنیک های جدید مدلسازی فرایند های زیستی انجام شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.