مقاله مروری بر ویژگی های تغذیه ای و عملکردی استویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر ویژگی های تغذیه ای و عملکردی استویا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر ویژگی های تغذیه ای و عملکردی استویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر ویژگی های تغذیه ای و عملکردی استویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر ویژگی های تغذیه ای و عملکردی استویا :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
استویا شیرین کننده ای است که بدون کالری می باشد و به طور عمده حاوی گلیکوزید steviol است که ۱۰-۱۵ بار شیرین تر از ساکارز می باشد. بدن انسان این گلیکوزیدهای شیرین را متابولیز نمی کند بنابراین از استویا هیچ کالری و انرژی تولید نمی شود که می تواند برای بیماران دیابتی و افراد با فشار خون بالا مناسب باشد. برخلاف شیرین کننده های مصنوعی، در حرارت شدید تجزیه نمی شود و در pH=3-9 پایدار باقی می ماند و از این جهت برای پخت و پز بسیار مناسب است. عصاره استویا یک جایگزین عالی برای شیرین کننده های مصنوعی است که می توان به راحتی با شیرین کننده های دیگر، مانند عسل مخلوط کرد. کمیته های مشترک نظارت غذایی و دارویی آمریکا و سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۰۵ اظهار داشتند استویا بدون ضرر بوده و به نظر می رسد که مصرف روزانه آن به مقدار ۲ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن ضرری نداشته باشد. شیرین کننده استویا می تواند در نوشیدنی ها و غذاهایی مانند دسر، سس، ماست و غذاهای شور ، نان و شیرینی استفاده شود. استویا همچنین دارای قابلیت مهار رشد و تکثیر باکتری ها و سایر میکرولرگانیسم های عفونی نیز می باشد. یکی از خواص دیگر عصاره مایع استویا کمک به رفع مشکلات پوستی می باشد . این شیرین کننده در درمان بیماری هایی نظیر آکنه، سبوره، درماتیت و اگزما استفاده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.