مقاله پروبیوتیک ها و نقش آن درصنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پروبیوتیک ها و نقش آن درصنایع غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پروبیوتیک ها و نقش آن درصنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پروبیوتیک ها و نقش آن درصنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پروبیوتیک ها و نقش آن درصنایع غذایی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
اگرچه بیش از۱۰۰سال ازارایه مفهوم پروبیوتیک توسط الی مچینکوف میگذارد اما درکشور ما تولید و مصرف فراورده های غذایی پروبیوتیک هنوز سابهق ای بیش از۱۲سال ندارد لبنیات پروبیوتیک به دسته ای ازفراورده های غذایی گفته میشود که شامل یک یامخلوطی ازکشتهای باکتریایی زنده و مفید اند که مصرف آنها باعث ایجادتعادل درفلورمیکروبی روده ودرنهایت سبب افزایش سلامتی انسان میشود معمول ترین میکروارگانیسم های پروبیوتیک به سه گروه باکتریها مخمرها و کپکها تقسیم میشود فراورده های لبنی پروبیوتیک همچون ماست درحال حاضر پرمصرف ترین و مقبول ترین موادغذایی پروبیوتیک هستند اما امروزه تولید و مصرف انواع فراورده های لبنی غیرلبنی پروبیوتیک همچون محصولات غلات نوشیدنی و شیرسویا غذای کودک و فراورده های گوشتی نیز بطور روزافزون موردتوجه قرارگرفته است بنابراین لازم است به نظر می رسد باتوجه به اثرات سلامت بخش فراورده های پروبیوتیک و نقش آن درپیشگیری ازبیماریها درخصوص شناسایی جایگاه باکتریهای پروبیوتیک و همچنین تولید و مصرف فرااورده های غذایی پروبیوتیک بیش ازپیش گام برداشته شود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.