مقاله نقش پرتودهی در ماندگاری مواد غذایی و تاثیر اشعه یونیزه بر کیفیت آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش پرتودهی در ماندگاری مواد غذایی و تاثیر اشعه یونیزه بر کیفیت آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش پرتودهی در ماندگاری مواد غذایی و تاثیر اشعه یونیزه بر کیفیت آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش پرتودهی در ماندگاری مواد غذایی و تاثیر اشعه یونیزه بر کیفیت آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش پرتودهی در ماندگاری مواد غذایی و تاثیر اشعه یونیزه بر کیفیت آن :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
تولید غذای سالم و ایمن یکی از نیازهای اساسی مصرف کننده می باشد استفاده از روش های غیر حرارتی برای نگهداری مواد غذایی علاوه بر بهبود بخشیدن عمر ماندگاری، کیفیت مواد غذایی را نیز حفظ می کند. پرتودهی به خوراکی ها و غذاها از جمله تکنولوژی های جدید برای مقابله با آلودگی می باشد که روز به روز گسترش می یابد. از سوی دیگر برخی ار محققان و متخصصان نسبت به مفید بودن و بی ضرر بودن این شیوه تردید دارند و بعضا آن را خطرناک ارزیابی می کنند. اشعه دهی مواد غذایی نوعی فرایندسرد برای سالم سازی مواد غذایی محسوب می شود. فرایندی است که طی آن غذا و سایر فراورده های مصرفی را به منظور از بین بردن باکتری های مضر و انگل ها ، به تاخیر انداختن جوانه زدن اسپورها و افزایش مدت زمان نگهداری غذا، پس از عمل اوری در معرض اشعه گاما، اشعه x و الکترون با ولتاژ بالا قرار میدهند. تابش در بعضی موارد اثرات کمی بر ترکیبات مواد غذایی می گذارند که این بررسی به شرح پیرامون اثر اشعه بر ترکیبات مواد غذایی به منظور پایداری آنها تاثیر اشعه یونیزه بر کیفیت آن همچنین برخی از کاربردهای موثر پرتودهی در مواد غذایی می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.