مقاله تعیین چروکیدگی غرمالوی خشک شده به روش ترکیبی اسمز_ماکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر و مدلسازی آن به کمک هوش مصنوعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین چروکیدگی غرمالوی خشک شده به روش ترکیبی اسمز_ماکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر و مدلسازی آن به کمک هوش مصنوعی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین چروکیدگی غرمالوی خشک شده به روش ترکیبی اسمز_ماکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر و مدلسازی آن به کمک هوش مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین چروکیدگی غرمالوی خشک شده به روش ترکیبی اسمز_ماکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر و مدلسازی آن به کمک هوش مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین چروکیدگی غرمالوی خشک شده به روش ترکیبی اسمز_ماکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر و مدلسازی آن به کمک هوش مصنوعی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
دراین پژوهش ازروش پردازش تصویر بعدفراکتالی به منظور پیشگیری میزان چروکیدگی خرمالو طی فرایند خشک کردن ترکیبی اسمز – ماکروویو استفاده گردید جهت پردازش تصویر ازنرم افزار image j استفاده گردید خشک کردن ترکیبی اسمز ماکروویو خرمالو درمحلولهای ساکارز باغلظت ۴۰و۵۰و۶۰درصد w/w زمان ۱۰و۲۰و۳۰دقیقه ودمای ۳۰و۴۵و۶۰ درجه سانتیگراد و شدتهای ۳۰۰و۴۵۰وات ماکروویو انجام شد برای پیشگویی درصد چروکیدگی ازشبکه عصبی صمنوعی چندلایه پرسپترون پیشخور با ۴ورودی شرایط فرایند استفاده شد شبکه های دارای ۹نورون درلایه پنهان کمترین میزان میانگین مربعات خطا میانگین مربعات خطای نرمالیزه شده و میانگین خطای مطلق را برای پیشگویی بعدفراکتالی خط فصل مشترک بین خرمالو خشک شده و پس زمینه داشت به ترتیب ۱۳۳و۰۴۹و۰۰۰۲ همچنین این مدل قادر به پیشگویی درصد چروکیدگی با ضریب همبستگی ۰۸۵درصد می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.