مقاله بررسی وضعیت بهداشتی آرد تافتون و لواش استان لرستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت بهداشتی آرد تافتون و لواش استان لرستان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت بهداشتی آرد تافتون و لواش استان لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت بهداشتی آرد تافتون و لواش استان لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت بهداشتی آرد تافتون و لواش استان لرستان :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
آرد گندم ذرات ریز حاصل از آسیاب کردن گندم بوجاری شده می باشد . و به عنوان یکی از اجزای مهم در تهیه انواع غذاها می باشد. بنابراین بهداشت آرد از لحاظ میکروبی، برای مصرف کنندگان، حائز اهمیت است. هدف از این پژوهش بررسی وضعیت بهداشتی آرد تافتون و لواش تولیدی در سطح استان لرستان می باشد. نتایج آزمون بر روی ۶ نمونه آرد تافتون و لواش نمونه برداری شده از واحد های تولیدی استان لرستان نشان می دهد. درمطالعه ی مذکور میانگین شمارش کپک ۶۱۱cfu/gr بدست آمده است که بیشترین میزان کپک ۱۰۰۰cfu/gr است و در ۵ نمونه از این نمونه های آرد تعداد کلستردیوم پرفرنژانس کمتر از ۱۰cfu/gr محاسبه شده است و فقط در یک نمونه بیشترین میزان ۵۰cfu/gr گزارش شده است. میانگین شمارش کلی میکرواورگانیسم ها ۹۸۰cfu/gr وحداکثر میزان شمارش کلی میکرواورگانیسم ها ۱۳۶۰cfu/gr می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.