مقاله بررسی ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی باکتری Zymomonas mobilis به منظور استفاده از آن در صنایع تخمیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی باکتری Zymomonas mobilis به منظور استفاده از آن در صنایع تخمیری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی باکتری Zymomonas mobilis به منظور استفاده از آن در صنایع تخمیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی باکتری Zymomonas mobilis به منظور استفاده از آن در صنایع تخمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی باکتری Zymomonas mobilis به منظور استفاده از آن در صنایع تخمیری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
باکتری ها موجودات ریز میکروسکوپی هستند که فواید و ضررهای زیادی دارند که در کل فایده های آنها بیشتر از ضررهایشان پیش بینی شده است. از فواید باکتری ها می توان به استفاده از آنها در صنایع تخمیری برای تولید اتانول و سایر محصولات تخمیری اشاره کرد. تولید اتانول از قند دی زایلوز به عنوان دومین قند فراوان در طبیعت و یکی از ترکیبات اصلی تشکیل دهنده پیکره گیاهان از اهمیت انکار ناپذیری برخوردار است هدف ما از این پژوهش بررسی ویژگی های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی باکتری زایموموناس موبیلیس از جمله تخمیر دامنه وسیعی از پلیمرهای کربوهیدرات بخصوص قند دی زایلوز می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.