مقاله خواص رئولوژی خمیر وکیفیت نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خواص رئولوژی خمیر وکیفیت نان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص رئولوژی خمیر وکیفیت نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص رئولوژی خمیر وکیفیت نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص رئولوژی خمیر وکیفیت نان :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
اطلاعات موجود مبتی بردانش امروزی قدمت نان را تا۶۰۰۰ سال قبل تایید نموده و دربررسی های باستان شناسی دلایل غیرقابل تردیدی دراین زمینه بدست آمده است نان یکی ازارزانترین و مهمترین موادغذایی مورداستفاده انسان می باشد گرچه باارتقا سطح زندگی درکشورهای پیشرفته ازمیزان مصرف نان کاسته شده است لیکن نان هنوز هم بخش عمده ای ازانرژی روزانه مردم کشورهای مختلف وبویژه اقشارکم درامد جامعه را تامین میکند ترکیب ارد و کیفیت نان همواره تحت تاثیر عوامل مختلف محیطی توارثی و نوع فرایندهای عمل آوری می باشند ازمهمترین فاکتورهای موثربرترکیب و ویژگیهای آرد ومتعاقبا کیفیت نان حاصل درجه استحصال ارد می باشد دراین مقاله ابتدا به تعریف واژه درجه استحصال آرد و روشهای محاسبه و تعیین آن پرداخته و سپس تاثیر درجه استحصال آرد برترکیب وویژگیهای آرد خاکستر رنگ رطوبت پروتئین /فیبرخام /چربی گلوتن مرطوب /عددرسوبی /عدد فالینگ /اندازه ذرات آرد خواص رئولوژی خمیروخواص کیفی نان مورد مطالعه و بررسی قرارگرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.