مقاله ژل های غذایی هوادهی شده: تولید و کاربردهای بالقوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ژل های غذایی هوادهی شده: تولید و کاربردهای بالقوه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ژل های غذایی هوادهی شده: تولید و کاربردهای بالقوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ژل های غذایی هوادهی شده: تولید و کاربردهای بالقوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ژل های غذایی هوادهی شده: تولید و کاربردهای بالقوه :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
ژل های هوادهی شده حاوی حباب های هوا و آب به دام افتاده می باشند، بنابراین ارائه دهند ه تنوع فراوان در توسعه وپیشرفت محصول هستند. هوا ( و یا سایر گازهای ) پراکنده یک فاز بیشتری درون ژل بوجود می آورند که در قالب آن ممکناست تقاضاهای جدید بافتی و عملکردی را جای داد. پلیمرهای غذایی فراوانی تشکیل ژل می دهند و ویژگی های نهایی آنها با ترکیب موادی همچون( ژل های مخلوط پلی مری) تشدید می گردد و یا یک فاز خوب پراکنده چربی را به وجود میآورند ( ژل های امولوسیون). روش های سنتی برای تولید حباب در غذاها همانند فن آوری های غیر مرسوم ( جدید)(فرآیندهای غشایی، میکروفلوئیدها و غیره) مورد تجدیدنظر و اصلاح قرار گرفته و کاربردهای بالقوه آن در تولید ژل های هوادار شده مورد بحث قرار گرفت. ژل های هوادار شده را می توان در کاهش چگالی(تراکم) انرژی غذایی و تحریک احساس سیری بعنوان حاملان طعم ها و مواد غذایی و در یک ساختار وابسته به غذا و خوراک بکار برد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.