مقاله تاثیر آبچک (Drip) در کیفیت و ارزش تغذیه ای ماهیان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آبچک (Drip) در کیفیت و ارزش تغذیه ای ماهیان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آبچک (Drip) در کیفیت و ارزش تغذیه ای ماهیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آبچک (Drip) در کیفیت و ارزش تغذیه ای ماهیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آبچک (Drip) در کیفیت و ارزش تغذیه ای ماهیان :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
ماهی غذایی با ارزش است و اگر به طور صحیح نگهداری نشود به راحتی فاسد می گردد پس به منظور جلوگیری از فساد ماهی نگهداری ان امری ضروری است. نگهداری ماهی به معنای نگهداری بعد از صید در شرایط سالم و مناسب برای مصرف انسانی می باشد ماهی منجمد کم ارزش تر از ماهی تازه است. ماهیانی که برای کوتاه مدت منجمد شده اند دناتوره شدن گوشتی را نشان می دهند. انجماد سبب تشکیل کریستال در عضله می گردد. انجماد سبب تغییر در تعادل نمک ، آب و پروتئین در ماهیچه ماهی گردد. سرد کردن زیر نقطه انجماد سبب می شود آب بافت را ترک کرده و در بیرون بصورت کریستال یخ منجمد می شود بنابراین مصرف ماهی به صورت تازه مطلوبیت بیشتری دارد اما از آنجا که در همه وقت دسترسی به آن نیست و نیز به منظور افزایش بهره وری و به حداقل رساندن ضایعات ماهی و در بعضی موارد نبود امکانات کافی به منظور نگهداری حجم زیاد صید می توان از محصولات فرآوری شده مطمئن هم استفاده کرد که در آنها علاوه بر نگهدارنده های شیمیایی از سرما و حرارت و بسته بندی مناسب به صورت توام استفاده شده است. آبچک ایجاد شده از انجماد غیر اصولی ماهیان می تواند کیفیت تغذیه ای این آبزیان را کاهش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.