مقاله آلوئه ورا به عنوان یکی از اجزای سلامتی بخش در محصولات غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آلوئه ورا به عنوان یکی از اجزای سلامتی بخش در محصولات غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آلوئه ورا به عنوان یکی از اجزای سلامتی بخش در محصولات غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آلوئه ورا به عنوان یکی از اجزای سلامتی بخش در محصولات غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آلوئه ورا به عنوان یکی از اجزای سلامتی بخش در محصولات غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
غذاهای سلامتی بخش به دلیل دارا بودن ارزش تغذیه ای و نیز داشتن اثرات مفید بر ارگان های بدن باعث بهبود شرایط عمومی وفیزیکی بدن می شوند و خطر ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش می دهند. گیاه آلوئه ورا در واقع یک گیاه با خاصیت دارویی استکه دارای ۲۰۰ ترکیب مختلف می باشد که هر یک دارای خواص زیست فعال منحصر به فرد هستند. امروزه استفاده از آلوئه ورا یکشکوفایی، رشد و توسعه در زمینه غذاهای فراسودمند به حساب میآید. آلوئه ورا به صورت آب میوه و محصولات فرموله شده برایاهداف سلامتی، بهداشتی و آرایشی و;استفاده می گردد. شکل های مختلف آلوئه ورا به صورت پودر، نوشیدنی، کنسانتره و کپسول درمحصولات غذایی مختلف کاربرد وسیعی دارد. نکته قابل توجه این است که استفاده از آلوئه ورا باید با احتیاط صورت پذیرد. به عنوان مثال مصرف زیاد آلوئین موجود در آلوئه ورا باعث آسیب رساندن به DNA و ایجاد سرطان می گردد. همچنین مصرف بیش از حد آنتراکینون های موجود در آلوئه ورا به دلیل خاصیت ملین بودن باعث ایجاد دل پیچه و اسهال می گردد. بنابراین در دوران بارداری،شیردهی، کودکی و نیز افرادی که مبتلا به درد شکم و آپاندیسیت هستند،استفاده از آلوئه ورا توصیه نمی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.