مقاله پایداری دمایی آنزیم لاکتوپراکسیداز در دو گونه گاو و بوفالو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پایداری دمایی آنزیم لاکتوپراکسیداز در دو گونه گاو و بوفالو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پایداری دمایی آنزیم لاکتوپراکسیداز در دو گونه گاو و بوفالو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایداری دمایی آنزیم لاکتوپراکسیداز در دو گونه گاو و بوفالو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پایداری دمایی آنزیم لاکتوپراکسیداز در دو گونه گاو و بوفالو :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
آنزیم لاکتوپراکسیداز از طریق اکسیداسیون تیوسیانات بوسیله پراکسید هیدروژن باعث تولید یون هایپوتیوسیانات می گردد. در این تحقیق میزان پایداری دمایی آنزیم لاکتوپراکسیداز در دو گونه گاو و بوفالو بررسی گردید. جهت این عمل، آنزیم لاکتوپراکسیداز گاو و بوفالو در دماهای مختلف قرار داده شد و سپس میزان فعالیت آن از طریق اندازه گیری اکسیداسیون سوبسترای ABTS اندازه گیری گردید. همچنین میزان انرژی اکتیواسیون آنها محاسبه و با هم مقایسه شد. نتایج نشان داد که در شرایط یکسان میزان انرژی اکتیواسیون لاکتوپراکسیداز بوفالو نسبت به لاکتوپراکسیداز گاو بالاتر بوده و همچنین میزان فعالیت باقیمانده لاکتوپراکسیداز بوفالو نسبت به لاکتوپراکسیداز گاو پس از ۲ دقیقه و ۴ دقیقه انکوباسیون در دمای ۷۰ درجه سانتیگراد، بترتیب ۱۵ درصد و ۱۲ درصد افزایش نشان می دهد، لذا پایداری دمایی این آنزیم در بوفالو نسبت بههمتای خود در گاو بیشتر می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.